Prvi na Googlu

Postanite prvi na Googlu za določeno ključno besedo! To lahko dosežete z ekipo strokovnjakov za SEO optimizacijo, ki vam bo pomagala doseči boljše pozicije in premagati konkurenčne spletne strani. Dokazano je namreč, da uporabniki spleta največkrat kliknejo prav spletne strani, ki so med iskalnimi rezultati na prvih mestih, zato je bistvenega pomena, da tam lahko najdejo tudi vašo spletno stran.

 

Kako delujejo spboljše uvrstitve na Googluletni iskalniki?

Vsi vemo, da je na spletu ogromno različnih strani. Večine od teh sploh ne poznamo, niti jih ne bomo nikoli obiskali. Bolj kot to pa je pomembno vprašanje, zakaj določene strani kljub temu najdemo – kako pridemo do njih in kaj vse vpliva na to.

Pri brskanju na spletu si običajno pomagamo s spletnim iskalnikom, v katerega vpišemo izbrano ključno besedo – torej nek pojem, ki ga iščemo ali ki bi ga radi kupili. Če želimo kupiti nove čevlje, bomo napisali besedo čevlji oziroma bolj specifično: moški čevlji, čevlji s peto ali kaj podobnega. Na podlagi tega nam iskalnik ponudi različne spletne strani, ki so povezane s tem, kar iščemo.

A vrstni red teh strani ni naključen, je pa vsekakor pomemben, saj prvi na Googlu dobijo veliko več klikov in veliko več obiska. S tem pa tudi več možnosti za to, da obiskovalci pri njih kaj naročijo, kaj kupijo. Zaradi tega je skrb za izboljšanje pozicij na spletu vsekakor zelo pomembna.

Izboljšajte svojo pozicijo na spletu

Vsak, ki ima svojo spletno stran, mora torej skrbeti za to, da izboljša svojo pozicijo na spletu oziroma za to, da je njegova stran uvrščena višje od njegove konkurence. Procesu, ki pripelje do tega, se reče optimizacija spletnih strani oziroma krajše – SEO.

Kako biti prvi na Googlu?

Če bi radi izboljšali pozicijo svoje spletne strani med iskalnimi zadetki:

  • je treba poskrbeti za on-site in off-site SEO,
  • poskrbeti za kakovostno in unikatno vsebino na spletni strani,
  • premisliti, katere ključne besede so pomembne za vašo stran,
  • poiskati izkušenega mojstra za SEO optimizacijo,
  • nenehno vlagati v SEO.

Read Also