Oblikovanje spletnih strani

oblikovanje spletnih strani na dveh zaslonih

Iščete dizajnerja, ki obvlada oblikovanje spletnih strani? Potem ga boste našli na Vendi.digital! Nudijo vam namreč celovito izdelavo internetnih strani, kar vključuje tudi njihov dizajn. Usposobljen in strokovno podkovan oblikovalec si bo vzel čas za vašo stran, poslušal vaše želje ter poskrbel za odličen dizajn, kakršnega potrebujete za to, da bo vaša stran privlačna za prav vse vaše obiskovalce.

Unikaten in privlačen dizajn

Vendi.digital se prav vsakega projekta loteva tako, da je končni rezultat čim boljši, saj so zelo ciljno usmerjeni in verjamejo, da so le rezultati tisti, ki so zares pomembni. Če potrebujete oblikovanje spletnih strani, se bodo tako nadvse potrudili za to, da boste dobili unikaten in privlačen dizajn, ki bo ustrezal tako vašim zahtevam in željam kot tudi okusu vaših obiskovalcev. Predvsem pa dizajn ne bo le lep, ampak tudi funkcionalen ter prodajno usmerjen, saj se v podjetju še kako dobro zavedajo, kako pomembno je to.

Kakšen mora biti dober dizajn?

Oblikovanje spletnih strani je danes postalo veliko bolj premišljeno in dovršeno kot nekoč, zato so tudi strani postale lepše in boljše zdizajnirane. Dober dizajn mora biti:

  • premišljen in skrbno načrtovan,
  • omogočati čim boljšo funkcionalnost spletne strani,
  • enostaven in hkrati unikaten,
  • privlačen uporabnikom,
  • tehnično dovršen,
  • zanimiv in v skladu s sodobnimi trendi,
  • 100 % prilagojen mobilnikom in drugim napravam,
  • v skladu s celostno grafično podobo (CGP) podjetja.

Že imate CGP?

oblikovanje odzivnih spletnih strani na treh zaslonihPri izdelavi internetnih strani ali trgovin se velikokrat izkaže, da podjetja nimajo izdelane celostne grafične podobe, torej logotipa in ostalih elementov vizualne podobe, s katerimi bi se predstavljale. Zaradi tega je pred zasnovo same strani pametno poskrbeti še za to, saj boste tako dobili odličen logotip, ki ga boste uporabljali tako na spletu, na vizitkah, dopisih, v reklamnih brošurah, oglaševalskih plakatih in tudi povsod drugje, poleg tega pa bo oblikovalec določil tudi barve in ostale grafične elemente, ki jih boste lahko od sedaj naprej uporabljali povsod ter tako naredili še en korak naprej k večji prepoznavnosti vašega podjetja. CGP pa je tudi osnova za oblikovanje spletnih strani, zato je zelo pomembno, da ga ima podjetje izdelanega. Če ga še nimate, lahko Vendi.digital poskrbi tudi za to.

Read Also