Siemens Slovenija – tečaji PLC

Siemens Slovenija skupaj s podjetjem VRD Dankon nudi odlične tečaje PLC krmiljenja. Na tečajih se boste seznanili z opremo, ki se uporablja v ta namen, ter se naučili samega krmiljenja in tega, kako se lotiti krmiljenja različnih procesov v industriji, proizvodnji ali kje drugje. Pri tem so na voljo tako tečaji za začetnike kot tudi vse ostale, ki že imajo nekaj znanja, a bi ga želeli nadgraditi.

Kako se naučiti krmiljenja?

Če bi se želeli naučiti krmiljenja PLC krmilnikov in uporabe druge opreme, ki se uporablja v ta namen, je Siemens Slovenija pravi naslov za to. Zelo pomembno se jim zdi, da so tudi v Sloveniji na voljo kakovostni tečaji, na katerih lahko udeleženci pridobijo omenjeno znanje. Tako se lahko seznanijo z opremo proizvajalca Siemens, ki se tudi v Sloveniji največkrat uporablja v ta namen, saj je izredno funkcionalna in hkrati zanesljiva. To omogoča številne možnosti uporabe ter krmiljenje zelo raznolikih procesov, hkrati pa bo lahko z njo avtomatizacija procesov izvedena tako, kot je treba.

Za začetnike in vse ostale

Tečaji Siemens Slovenija so primerni tako za začetnike kot vse ostale, ki si želijo izpolniti svoje znanje na področju PLC krmiljenja. Zasnovani so v obliki modulov, ki so prilagojeni glede na predznanje tečajnikov in glede na to, kakšno znanje želijo pridobiti. Predvsem pa so oblikovani zelo praktično, saj jih vodijo izkušeni strokovnjaki, ki dobro poznajo prakso v podjetjih, proizvodnji in povsod drugje, kjer se uporablja avtomatizacija oziroma krmiljenje različnih procesov. Zato tečajniki lahko na takšnem tečaju dobijo konkretno, praktično znanje, kakršnega potrebujejo za to, da se lahko krmiljenja lotijo samostojno.

avtomatizacija objektov SiemensS tem pridobijo nove veščine, ki jih lahko uporabijo na delovnem mestu ali kje drugje. Takšen tečaj je zato primeren prav za vse:

  • ki se želijo naučiti krmiljenja,
  • ki želijo pridobiti novo znanje za pridobitev zaposlitve,
  • ki želijo izboljšati svoje znanje PLC krmiljenja,
  • ki jih zanima industrijska avtomatizacija,
  • ki bi radi spoznali Siemensovo opremo za avtomatizacijo in krmiljenje,
  • ki bi se radi naučili samostojnega krmiljenja različnih procesov.

 

Read Also