Tečaj PLC programiranja – Ljubljana, Celje, Kranj 

Ali iščete tečaj PLC programiranja čim bližje svojemu domu? Bi se želeli naučiti, kako se uporabljajo krmilniki? Ali pa razmišljate o tem, da bi spremenili svojo kariero in pridobili znanje še s področja krmiljenja? Že imate nekaj znanja s tega področja, a bi ga želeli še nadgraditi, zato iščete primerno izobraževanje s tega področja? Priznani nemški proizvajalec opreme za krmiljenje Siemens v sodelovanju s slovenskim podjetjem Dankon organizira takšna izobraževanja tudi v Sloveniji. 

Izobraževanja s področja krmiljenja 

tečaj PLC programiranjaIzobraževanja s področja krmiljenja so vse bolj iskana. Vedno več ljudi se želi naučiti krmiljenja, pa tudi vedno več delodajalcev išče usposobljene kadre s tega področja. Če tudi sami iščete tečaj PLC krmiljenja, s katerim bi izpopolnili svoje znanje na tem področju ali ga kot čisti začetnik šele pridobili, potem se je najbolje obrniti na Siemensov vadbeni center, ki je bil ustanovljen prav z namenom širjenja znanja o tem področju. Vadbeni center se nahaja v Sloveniji, in sicer v Celju, in je namenjen izpopolnjevanju udeležencev s področja avtomatizacije in različnih industrijskih rešitev. 

V njem je udeležencem izobraževanj na voljo tudi najnovejša Siemensova oprema, in sicer iz serij S7-1500 in S7-1200, predvsem pa so vam na razpolago učitelji z veliko strokovnega znanja, ki ga želijo prenesti na tečajnike in jih naučiti, kako to znanje uporabljati v praksi. Vsa izobraževanja potekajo tako, da tečajniki od njih odnesejo čim več praktičnega znanja. Pri tem se uporablja okolje TIA Portal, ki se ga na izobraževanjih tudi naučite uporabljati, pri tem pa lahko izbirate med različnimi programi oziroma moduli – od začetnih izobraževanj do izpopolnjevanj za tiste, ki imajo na tem področju že nekaj znanja. 

Tečaj PLC programiranja v Sloveniji 

dankon.siTam si boste lahko ogledali: 

  • kakšna izobraževanja so na razpolago, 
  • kje in kdaj potekajo, 
  • komu so takšna izobraževanja namenjena,
  • kdo jih vodi in kaj vse se bo obravnavalo na njih. 

V primeru, da med ponujenimi programi ne najdete takšnega, ki bi ustrezal vam ali vašim zaposlenim, kontaktirajte podjetje Dankon – možno je namreč tudi oblikovanje programa po vaši meri oziroma to, da se določen od obstoječih programov prilagodi glede na vaše potrebe. Ravno tako pa lahko podjetje kontaktirate v primeru kakršnih koli drugih vprašanj glede izobraževanj, ki bi vas zanimala. 

 

 

 

Read Also