Krmilniki Siemens so na voljo v podjetju Dankon

Dankon je uveljavljeno slovensko podjetje, ki ponuja celostne rešitve za industrijsko avtomatizacijo. Avtomatizacija v industriji je namreč zelo kompleksno in razvejano področje, ki nudi najrazličnejše rešitve in možnosti. Zaradi tega ni tako enostavno poskrbeti zanjo oziroma je pri tem priporočljiva pomoč strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za njeno načrtovanje, strokovno svetovanje, izbiro opreme ter njeno dobavo, pa tudi vgradnjo in vzdrževanje.

Partnerstvo s proizvajalcem Siemens

Podjetje Dankon deluje v partnerstvu z nemškim proizvajalcem Siemens, zato ima v svoji ponudbi tudi vso njihovo opremo, ki se uporablja pri avtomatizaciji v industriji. To so predvsem različni krmilniki, ki predstavljajo najbolj osnovni in najbolj nujni kos takšne opreme. Nikakor pa to ni edina oprema, ki je potrebna za krmiljenje nekega procesa ali več procesov, zato je treba že vnaprej načrtovati, katero opremo boste sploh potrebovali za določen namen uporabe.

Poleg tega pa lahko v podjetju poskrbijo za dobavo tudi vse druge opreme oziroma imajo nekatere kose opreme tudi na zalogi. Hkrati vam v partnerstvu s Siemensom nudijo tudi druge storitve, tako da je njihova ponudba s področja industrijske avtomatizacije resnično celostna. Nudijo vam:

  • svetovanje s področja industrijske avtomatizacije,
  • dobavo Siemensove opreme za avtomatizacijo,
  • predstavitev opreme, ki se uporablja v ta namen,
  • pomoč pri izbiri ustrezne opreme oziroma prodajno svetovanje,
  • svetovanje pri vgradnji, uporabi in vzdrževanju opreme,
  • različna izobraževanja s tega področja.

Dankon – strokovno svetovanje pri avtomatizaciji

dankon - siemens industrijaČe se odločate za industrijsko avtomatizacijo določenih procesov, nikakor ni dovolj, da le kupite ustrezen krmilnik in ostalo opremo, ampak je potrebno narediti precej več, če želite, da bi bila avtomatizacija uspešna in bi vam prinesla spremembe. Zaradi tega se je je najbolj pametno lotiti v sodelovanju s strokovnjaki iz podjetja Dankon, ki se ukvarja ravno s tem področjem. Z njihovo pomočjo se boste vsega skupaj lotili veliko bolj učinkovito, zato bo proces implementacije krajši, ravno tako pa boste lahko od avtomatizacije odnesli kar se da največ.

Vsekakor pa vam bodo v podjetju zagotovo znali zelo dobro svetovati tudi glede pravilne izbire opreme, ki se uporablja v za namen, oziroma se nanje splača obrniti tudi v primeru, da niste popolnoma prepričani, kakšno opremo bi sploh potrebovali, ali pa si ogledujete različne modele Siemensovih krmilnikov ter vas zanima, kaj vse omogočajo oziroma kakšne so njihove funkcije.

 

Read Also