10 razlogov za izdelavo spletne strani

Predstavljamo vam deset razlogov, zakaj bi vsako podjetje, ne glede na velikost, moralo poskrbeti za izdelavo svoje spletne strani.

 

1. Vaše podjetje je odprto v svet 24 ur na dan

Za razliko od sedeža vašega podjetja, ki je lahko odprto samo določen čas, od ponedeljka do petka, je vaša spletna stran odprta 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni v letu. Obstaja veliko različnih časovnih con , ki lahko vplivajo na vaše poslovanje, zato je na spletu primeren čas za vsakogar.

 

2. Katalog, ki se lahko spremeni kadarkoli

Spletna stran je enostavnejša, cenejša in  hitrejša za posodabljanje kot material za tiskanje. Zmogljivosti spleta so skoraj neomejene in vam omogočajo, da uporabnikom ponudite aktualne informacije. Na ta način boste prihranili denar za stroške tiskanja in distribucijo.

 

3. Do novih trgov s svetovnim občinstvom

Vsako podjetje ima na spletu več možnosti. Na ta način imate možnost, da vas vidijo milijoni po vsem svetu. Ali ste kdaj pomislili, da bi vaše podjetje lahko poslovalo po celem svetu? No, zdaj lahko. Brez dvoma je internet stroškovno najučinkovitejši način za poslovanje na lokalni in mednarodni ravni.

 

4. Izboljšan servis s strankami

Stranke lahko na vaši spletni strani dobijo informacije, ki jih zanimajo in sicer takoj, ne glede na to, ali je kdo v pisarni ali ne. Spletni obrazec je uporaben, če stranke  želijo dodatne informacije.

 

5. Profesionalna predstavitev podjetja

Za vsako podjetje je spletna stran odličen način za pridobivanje zaupanja. V našem času stranke domnevajo, da že imate svojo spletno stran.Do sedaj so vaši glavni konkurenti najverjetneje že prisotni na spletu. Če je temu tako, vam naredimo vašo spletno stran boljšo.

 

6. Prodaja izdelkov preko spleta

Zakaj bi plačevali drago najemnino in stroške? Prodaja  preko spletne strani je veliko ugodnejša, poleg tega je dober način za dopolnitev vašega poslovanja.

 

7. Informacije glede vaših storitev

Vaša spletna stran vsebuje koristne podatke o vašem poslovanju in storitvah, ki jih nudite. Danes mnogi preživijo ure v iskanju informacij in ravno vaša spletna stran je lahko mesto, kjer bodo dobili zadostno količino informacij in jih bo to navedlo na ponovni obisk pri vas. Tako se ustvarja krog ljudi, ki bodo vaše stalne stranke in s katerimi boste razvili zaupen posloven odnos.

 

8. Zbiranje informacij in raziskava trga

S pomočjo spletnih obrazcev in anket lahko zbirate informacije o trenutnih in potencialnih strankah. Namesto, da investirate v klasične raziskave trga, lahko to za vas naredi vaša spletna stran. Spletna stran je odlično orodje za iskanje ciljnih strank, ki pogosto uporabljajo vaše izdelke in storitve.

 

9. Zagotavljanje hvaležnosti

Ljudje so danes zelo zaposleni in ne želijo čakati na informacije. S spletno stranjo jim omogočite, da dobijo to, kar želijo v nekaj klikih z miško. Če je vaš izdelek primeren, lahko morda s prenosom dobijo brezplačne vzorce, na primer fotografije, video posnetke, brošure, glasbo,  programsko opremo…

 

10. Odlično orodje za zaposlitev novih sodelavcev

Iščete kvaliteten kader? Vaša spletna stran je lahko zelo dobro orodje za zaposlovanje novih sodelavcev in poslovni napredek  vašega podjetja.